Dichtbij van de Golf Bois d'Arlon                                                             Boek uw tafel nu 003263410050                                                                                                                        

FR EN

De geschiedenis

Voortdurend evolueren

Naar beneden scrollen

In het begin

Tussen de twee wereldoorlogen:

DTussen de twee wereldoorlogen is het Peiffeschof een aangenaam en rustiek etablissement. Er worden omeletten met spek gegeten in het oude café, of in de dansgelegenheden, bij het kegelspel, naast de schommels tussen de bomen van de boomgaard.

 

Na de bevrijding:

Het etablissement dat oorspronkelijk door mevrouw Bley werd opengehouden, wordt na de bevrijding door haar zoon Louis Bley tot een eersteklashotel omgevormd. Louis interesseert zich voor de hotelsector maar hij wordt eveneens beschouwd als één van de beste landschapsschilders van het ogenblik waarbij hij een heel uitzonderlijke zwartwittechniek gebruikt.

 

Tot vandaag...

In november 2000 nemen Paule en Thierry Neyens de zaak over en verbouwen ze dit openluchtjuweeltje Ze stellen dan hun familiale hotelvisie, hun "Hostellerie du Peiffeschof" voor. De renovatie wordt geleid door het architectenkantoor A.3. Het Peiffeschof wordt dan een aangenaam, heel professioneel hotel dat altijd gezellig is en attent voor haar gasten. Het restaurant, dat tot "Le Zinc" werd omgedoopt, wordt een gastronomische brasserie die volgens de seizoenen klassieke streekgerechten in een nieuw jasje afwisselt met hedendaagse suggesties die voortspruiten uit de verbeelding van de chef. Thierry ontwikkelt een wijnkaart waarover hij fier en met plezier vertelt. Echt top.
 

Paul en Thierry Neyens hebben nog talrijke projecten in petto ...
 

2016 wordt een jaar grote investeringen die voorzien zijn om het comfort van de gasten te verhogen... Om op de hoogte te blijven, kan u het actuele nieuws op onze website en onze facebookpagina volgen!

 

terug

Loading...